Wrocław - warsztaty oraz wykład

Oj! działo się działo. W maleńkiej kuchni  7 osób we Wrocławiu, gotowało, cięło, smażyło, miksowało,doprawiało aby wszystko smakowało i wyglądało pięknie. Dziękuję! Spisaliście się na medal.Nikt się nie obijał i widać było ogromne zaangażowanie. Było wspaniale, dwie godziny minęło jak pstryknięcie palcami.
A poniżej kilka fotek, dziękujemy za zdjęcia A.M



 Asia wyskrobuje jogurt owsiany  z jagodami do ostatniej kropelki.......


Jogurt owsiany naturalny


 Linda miksuje daktyle, składnik potrzebny na batoniki

 Mąż Małgosi wykonał najcięższą pracę, miksował fasolę  ręcznym mikserem a my tylko doprawiamy....... czego tu jeszcze brakuje?

 Dziewczyny połączyły gotowanie  z kosmetyką,  skórki z awokado  wspaniale nawilżają skórę zarówno twarzy jak i rąk.

 Asia robi majonez z ziemniaka, który smakował wszystkim - był pyszny i smakował wybornie  z plackam z ciecierzycyi( socca)

 Czas zrobić batoniki orzechowo- daktylowe........


 Mąż Małgosi znowu dzielnie miksuje, zrobił krem czekoladowy z awokado. Był rewelacyjny......





 Dziewczyny niestrudzone, mielily, mieszały, walkowały, smażyły, same pyszności.

 Placek z ciecierzycy.....


 Smalec z fasoli..... pyszny


Jogurt owsiany z jagodami i nasionkami chia

Placuszki  z kaszy jaglanej i z ziarnami słonecznika

Batoniki orzechowo- daktylowe w mące migdałowej


Sałatka z kwiatami bratków, chabrów, róży............. kolorowa. Pychotka.


Grilowane  wędzone tofu,  - nikt się nie oparł. Szybko znikneło!
Na koniec był czas na degustację, oceny. Najbardziej smakowal jogurt, krem  z awokado czekoladowy  i smalec z fasoli.
Dziękuję całej grupie gotującej z pasją, drodzy za wspaniałą atmosferę, pracę i humor.
*****************************************************************
Wykład, który odbył się  o godz. 17 00  P.  Majewskiej   w następnym poście.

Komentarze

Popularne posty