Niebezpieczne dodatki do żywności.

Paula Majewska  przedstawiła wykład " niebezpieczne  dodatki do   żywności". Jest pasjonatką zdrowego stylu życia a także dietetyczką.  Wykład przedstawiła w dostępny sposób, podając wiele ciekawych przykładów z życia codziennego. Nie zanudzała słuchaczy nie potrzebnymi danymi i chemicznymi wzorami, gdzie często nie wiadomo  o co chodzi.Wykład przeprowadziła przedstawiając najnowsze badania naukowe. Na koniec każdy uczestnik otrzymał  tabelkę z niebezpiecznymi   substancjami zawartymi  w żywności. Bardzo dziękujemy Paula za wspaniały wykład.  Wykład nie był nagrywany we Wrocławiu ,korzystam  grzecznościowo z nagrania
bloga ( Sięgnij  po zdrowie)

Wykład obejrzysz " Niebezpieczne dodatki do żywności"




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

POLECANY POST

Pokrzywianka- potrawa z pokrzywy

Pokrzywa jest wspaniałą dziką rośliną, zdrową, łatwą w przygotowaniu i nic za nią nie płacimy. Mamy ją za darmo tylko zrywać i  zachwy...