wtorek, 23 sierpnia 2011

Pasta z zielonego groszku z lnem i inne

Pasta z zielonego groszku- 2 łyż. nasion siemienia lnianego prażymy na patelni( uwaga nie spalić),
wymieszać z miksowanym groszkiem zielonym( 1 puszka) lepszy ugotowany mrożony. doprawic odrobiną soli dodać nasionka uprażone i gotowe.
1 zdj.pasta z zielonego groszku
2 zdj.kanapka z pastą zielonego groszku z lnem
3 zdj. kanapka z pastą z soczewicy
4 zdj. kanapka z pastą z soczewicy i z jajkiem gotowanym



1 komentarz:

  1. Uwielbiam zielony groszek! Pasta wygląda przepysznie, aż mi ślinka leci.

    OdpowiedzUsuń

POLECANY POST

Wiosna i kolorowe soki

Tęsknimy za kolorami, pachnącymi kwiatami, owocami i zieloną trawą. Kilka propozycji na takie soki , piękne ,kolorowe, smaczne. Są pyszn...